Proč přijít na workshop Pro Fit Institutu?


Na co jsou workshopy Pro Fit Institutu zaměřeny?

Naše workshopy jsou zaměřeny na konkrétní témata životního stylu, mezi něž patří jídelníčky, cvičení, motivační techniky, mírnění stresu.  Respektujeme individuální životní potřeby, rozdílný životní rytmus, a proto i cesty k fyzické a psychické pohodě jsou pro každého z nás různé. Nevalíme šrouby do hlavy (jak se vyjádřil jeden z účastníků naší akce), ale spojujeme do souvislostí ověřená fakta. Ukazujeme různé úhly pohledu, ze kterých si vyberete pro vás ten optimální.


Je na worskhopech Pro Fit Institutu prostor ke konzultaci individuálních problémů? 

V průběhu programu workshopů jsme vám plně k dispozici k zodpovězení vašich dotazů. Vyhrazujeme prostor pro konzultace konkrétních problémů. Sdílíme s vámi naše vlastní zkušenosti (a že jich je J), dáváme do souvislostí obecně známá fakta tak, abyste je mohli lehce a hlavně jednoduše v životě použít.

Pro je zkušenost přínosnější?

Sdílená starost - poloviční starost, sdílená radost - dvojnásobná radost, co si prožijete - to nezapomenete!  To je důvod, proč si z workshopu odnesete mnohem sinější a trvalejší zkušenost než z přečtení článku či zhlédnutí videa.


Na workshopech Pro Fit Institutu je prostě pohoda...

Na našich akcích panuje přátelská, vstřícná atmosféra, součástí programu jsou zábavné úkoly, příklady ze života. Cílem workshopů je, abyste odcházeli s vědomím PROČ, JAK a KDY! Nám lektorkám dělá nesmírnou radost, když účastníci objevují své AHA momenty“.

Aktuální termíny našich workshopů naleznete ZDE. 


 
U našich workshopů garantujeme vrácení vstupného, pokud akce nesplní očekávanou úroveň a náplň.

Pro všechny účastníky našich akcí poskytujeme zvýhodněné ceny individuálních konzultací.

Jsme smluvním partnerem Benefit Plus a Benefity.

       

Pokud máte k našim akcím jakýkoli dotaz, rádi vám jej zodpovíme na telefonu +420 603 159 182, mailu profitinstitut@profitinstitut.cz.
 

 



Prožitá zkušenost je nad všechny načtené informace. Přijťe se nechat nakopnout k aktivnějšímu životnímu stylu na naše workshopy.


Rádi vám zodpovíme vaše dotazy či zašleme podrobnější informace.



Položky označené (*) jsou povinné.




Řekli o nás