Workshop - Pro ženy na vahách


Pro ženy, které mají chuť něco změnit, přestože jim nezbývá moc času pro sebe.

Celodenní workshop věnovaný rovnováze životního stylu v mnoha ženských rolích.
Zaměříme se na optimální stravování, zdravý pohyb, kompenzační cvičení, zajímavé techniky posilování motivace a vůle. Všechny informace a techniky jsou na vysoké odborné úrovni, aktuální a mnohokrát prověřeny.

Délka workshopu: 6h

Program celodenního workshopu Pro ženy na vahách:

Stravování a jídelníčky se zaměřením na hubnutí

Na workshopu se naučíte odhadovat optimální množství jídla, aby nic nechybělo a nic nepřebývalo. Seznámíme vás s nejnovějšími odborně ověřenými doporučeními jak si sestavit jídelníček. Zaměříme se na problematiku hubnutí, poradíme vám, jak nejlépe začít redukovat hmotnost, na co si dávat pozor, jak obecná doporučení přizpůsobit vašim individuálním potřebám.

Cvičení a pohyb

Zkusíte si několik sérií protahovacích a kompenzačních cvičení se zaměřením na zdravá záda, prevenci plochých nohou a kompenzaci přetížených svalových skupin. Budeme používat overbally, therabandy či obyčejnou židli. Všechny cviky jsou přizpůsobeny domácím podmínkám a nepotřebujete sportovní oblečení (stačí pohodlné civilní oblečení).
Odpovíme vám na otázky ohledně cvičení a tepových frekvencí, zhodnotíme výhody i úskalí různých tipů sportů, pomůžeme nalézt optimální pohybovou aktivitu právě pro vás.

Posilování vůle a motivace

Ukážeme vám, jak si životní styl vyvážit tak, že si budete již napořád umět posílit pevnou vůli, namotivovat se k aktivnímu životnímu stylu i když jste unavená, překonat strachy a pochybnosti.
Naučíte se několik osvědčených sebekoučovacích a klinicky ověřených technik pro úspěšné dosahování svých předsevzetí, cílů a záměrů. Budete odcházet s individuálním plánem, zkusíte si techniky vnitřního vyjednávání, odhalíte svého snílka i konstruktivního kritika, zbavíte se stresu např. metodou "grounding" a objevíte své vlastní důvody PROČ.

Aktuální termíny workshopu Pro ženy na vahách najdete v našem e-shopu ZDE



Životní styl vnímáme jako trojnožku - optimální pohyb, kvalitní strava a psychická pohoda. Jak to všechno vyvážit, aby se člověk cítil fit? Všechny nožky trojnožky musí být stejně dlouhé. Víme velmi dobře z vlastních i profesních zkušeností, že teorie je věc jedna, ale praxe je velmi obtížná při všech denních povinnostech, které má žena ve svých mnoha rolích maminky, manželky, zaměstnankyně, managerky domácnosti, taxikářky s dětmi na kroužky, doučovatelky, pečovatelky a mnoha dalších. Bývá v takové situaci těžké - ba mnohdy nemožné - znovu začít na 100% cvičit, zdravě jíst, nestresovat se. Naučíme vás, jak být spokojená, i když to jde "jen" na 80%. 



Rádi vám zodpovíme vaše dotazy či zašleme podrobnější informace.



Položky označené (*) jsou povinné.




Řekli o nás