Individuální konzultace


Proč individuální konzultace? 

Mnohdy je výhodnější se s někým poradit, zkonzultovat svoje potíže a plány s odborníkem, než hledat informace všude možně a zkoušet metodu pokus-omyl. Jsme vám k dispozici pro individuální konzultace po telefonu či Skype.

Jídelníček 

S důvěrou se na nás můžete obrátit s dotazy ohledně vhodného jídelníčku pro hubnutí, udržování hmotnosti či „jen“ pro aktivní životní styl.

Pohybová aktivita

Pomůžeme vám s výběrem vhodné pohybové aktivity jak pro hubnutí, tak pro zlepšování fyzické kondice.

Motivace

Protože každá změna začíná v hlavě, nenecháme vás na holičkách, když vás zrazuje pevná vůle. Nabízíme vám ověřené motivační techniky.

Individuální potřeby 

Respektujeme individuální potřeby každé klientky či klienta a vždy hledáme ty nejvhodnější a nejpříjemnější cesty k dosažení cíle.

Ceník:

On-line konzultace – 2000Kč/za započatou hodinu.

Na osobní konzultaci, sportovní prohlídky dětí i dospělých či další zdravotně-preventivní vyšetření k MUDr. Marii Skalské se můžete objednat v Centru sportovní medicíny, Sokolská 1662/35, Praha 120 00.

Pokud máte zájem se s námi vidět nebo slyšet, stačí nám napsat na níže uvedený formulář nebo zavolat na tel: 603 159 182 a dohodnout si vhodný termín.

Těšíme se na Vás.



Víme, že nejcennější co máme je naše zdraví a náš čas. Proto poskytujeme pouze ověřené a v praxi proveditelné tipy, abyste svým časem zbytečně neplýtvali a mířili přímo na branku.


Rádi vám zodpovíme vaše dotazy či zašleme podrobnější informace.



Položky označené (*) jsou povinné.




Řekli o nás